Web Analytics Made Easy - Statcounter

صالحی ثبت فعالیت در سامانه خادمیاری را از الزامات تحقق شیفت حرم دانست و گفت: فعالیت هر خادمیار باید از سوی مسئولین کانون‌های مربوطه تائید و خادمیاران فعال و غیرفعال از یکدیگر تفکیک شوند و خادمیاری که ۶ ساعت فعالیت در هفته ندارد، تعیین وضعیت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ساری، «سهیل صالحی» در نشست توجیهی آموزشی خادمیاران شرق مازندران در مسجد سعادت با اشاره به اینکه خادمیاران رضوی به‌صورت افتخاری و به نیت امام رضا (علیه‌السلام) به محرومین خدمت‌رسانی می‌کنند، گفت: خادمیاران رضوی باید برای تأمین معیشت، بهبود سلامت مردم مستضعف، تحقق ازدواج آسان برای جوانان و ایجاد اشتغال برای محرومین بیش‌ازپیش تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران اذعان کرد: آمار قشر مستضعف در جامعه رو به فزونی است و دستگاه‌ها به‌تنهایی پاسخ گوی نیاز محرومین نیستند.

 

وی هدف از تشکیل کانون‌های خادمیاری رضوی در سراسر کشور در زمان تولیت آیت الله رئیسی را توجه به اصل خدمت به امام رضا (علیه‌السلام) دانست و افزود: خداوند متعال را شاکریم که سال های اخیر با اجرای طرح خادمیاری، علاقه‌مندان به خدمت در حرم مطهر رضوی که سالیان سال آرزوی پوشیدن لباس خدام رضوی را در سر می پروراندند،‌ اکنون می‌توانند در شهر و دیار خود، محل سکونت و محل کارشان در راستای محرومیت‌زدایی کارهای عام‌المنفعه و خدماتی ارزنده به نیت امام مهربانی‌ها به مردم ارائه دهند.

 

کاربر ارشد سامانه و مسئول ارزیابی کانون‌های محلی و موضوعی دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان مازندران گفت: خادمیار افتخاری حضرت رضا (علیه‌السلام) باید به‌گونه‌ای رفتار کند که نام و سیره اخلاقی و عملی امام رضا (علیه‌السلام) در زندگی فردی و اجتماعی‌اش نمایان باشد.

 وی افزود: مردم عملکرد خادمیاران را ملاک عمل قرار می‌دهند و ما باید در جهت رفع دغدغه امام رضا (علیه‌السلام) که همان گره‌گشایی از نیازمندان و محرومین است تلاش کنیم.

 

صالحی شرکت در آزمون های غیر حضوری که در سامانه خادمیاری آستان قدس موجود است و ثبت فعالیت در سامانه خادمیاری را از الزامات تحقق شیفت حرم دانست و افزود: خادمیاران رضوی بایستی فعالیت‌های خود را در سامانه آستان قدس ثبت و سپس از سوی کانون محلی یا موضوعی مورد تائید قرار گیرد 

     

وی یادآور شد: مهم‌ترین خدمت خادمیاران افتخاری امام رضا (علیه‌السلام) خدماتی است که در محل زندگی و کار فرد خادمیار به محرومین و نیازمندان ارائه می‌شود و شیفت حرم فقط یک ابزار تشویقی برای خادمیاران است به‌پاس خدمتی که به نیت امام مهربانی‌ها انجام می‌دهند.

 

وی با اشاره به اهمیت فعالیت ۶ ساعت در هفته خادمیار در کانون‌های محلی یا موضوعی، افزود: خادمیارانی که در عرصه خدمتی خود فعالیت ندارند و همچنین ثبت فعالیت در سامانه خادمیاری مورد توجه این افراد نیست به‌زودی تعیین وضعیت خواهند شد.

صالحی جشنواره خدمت را فرصت مغتنمی برای ارائه الگوهای خدمتی خادمیاران افتخاری امام رضا(علیه السلام) در حوزه محرومیت زدایی دانست و گفت: خادمیاران باید تلاش نمایند بر اساس پتانسیل و توانمندی‌های موجود در ارائه خدمات به محرومین، شیوه‌های ابتکاری و خلاقانه را جهت الگوبرداری در جشنواره ثبت نمایند. 

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به آموزش سامانه از بدو ورود و تائید اطلاعات هویتی اشاره کرد و افزود: خادمیاران باید در آموزش سامانه‌ای شرکت کنند و در بخش ثبت گزارش سامانه فعالیت نمایند تا ارزیابی‌ها صورت گیرد که در غیر این صورت ارزیابی خادمیار منفی خواهد بود. 

 

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد رویداد ملی فهما طرح ملی فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی رویداد ملی فهما مسجد مسجد مشکلات معیشتی مردم محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکسيري که قهرمانان را جاويدان مي کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، ۱۷ شوال روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای نامگذاری و به تاسی از مولای متقیان امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام به عنوان نماد جوانمردی و فتوت، نامگذاری شده است.

حضرت علی علیه السلام اسوه جوانمردی و شجاعت در سال پنجم هجرت در جنگ خندق، عمربن عبدود نماد شرک و بت پرستی را به خاک مذلت نشاند و رضایت پرودگار را بر هوای نفس ترجیح داد.

ورزشکاران هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای نیز با الگو قرار دادن مولای متقیان و در پیش گرفتن منش پهلوانی سعی بر زندگی به سبک و سیره ایشان دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • اکسيري که قهرمانان را جاويدان مي کند
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • اجتماع بزرگ صادقیون با میزبانی از شهید گمنام برگزار می‌شود
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟