Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@22:39:57 GMT

۸۶۰۰ خادمیار مفتخر به خادمی حضرت رضا (ع) در اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۱۲۹۵

۸۶۰۰ خادمیار مفتخر به خادمی حضرت رضا (ع) در اصفهان

امامی با اشاره به اینکه تنها راه توفیق خدمت در آستان مقدس رضوی، خدمت در کانون های رضوی محله ای است گفت: ۸هزار و ششصد نفر در سامانه خادمیاران رضوی استان اصفهان فعال و در حال خدمت ‌رسانی هستند.

«سید محمد حسین امامی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان گفت: مراحل تکمیل پرونده و ثبت نام 8هزار و ششصد خادمیار انجام شده و از این تعداد 5هزار و سیصد نفر مربوط به شهر اصفهان و 3 هزار و300 خادمیار مربوط به سایر شهرستان های این استان می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


معاونت خادمیاری دبیر خانه خدمت رضوی استان اصفهان افزود: حدود 3 هزار خادمیار غیر فعال و نیمه فعال وجود دارند که در برنامه سال 1400 با توجه به فراهم شدن بستر خدمت رسانی در کانون های محله ای نسبت به توجیه، اطلاع رسانی و فعال نمودن این خادمیاران نیز اقدام خواهد شد.


وی اضافه کرد: طرح پالایش خادمیاری نیز در حال اجراست و خادمیارانی که غیرفعال می باشند از سامانه خادمیاری حذف خواهند شد به همین منظور خادمیاران می بایست جهت انتخاب عرصه ومصداق جدید تا تاریخ ۲۲ بهمن ماه به سامانه مراجعه کنند.


امامی بیان کرد: علاوه بر کانون عمومی و ۱۹ کانون تخصصی خدمت رضوی در شهر اصفهان تاکنون  حدود ۳۰ کانون خدمت  محله ای شکل گرفته است و در سایر شهرستانها هم این کانونها برپا شده است. 


وی ابراز داشت: باتوجه به بستر خدمت  کانون های محله ای هر خادمیار موظف است هر هفته ۶ ساعت در یکی از کانون ها به نیت خدمت در آستان مقدس امام رضا در جهت خدمت به محرومین فعالیت کرده و اقدامات خود را در سامانه خادمیاری ثبت نمایند چرا که یکی از شاخص های رتبه بندی خادمیاران، براساس ثبت فعالیت ها در سامانه خادمیاری می باشد. 


امامی اشاره کرد: یکی از وظایف مرکز امور خادمین در اصفهان، برگزاری آموزش های ضمن خدمت با هدف افزایش معنویت و انگیزه خدمت برای خادمیار می باشد و هر خادمیاردر جامعه نمادی از حرم امام رضا (ع) می باشد و لازمه هر خادمیار داشتن اخلاق رضوی است، به همین جهت با تشکیل شورای برنامه ریزی آموزشی معین در کل استان، در روز ولادت حضرت زهرا (س) به سامانه  جامع خادمیاران، قابلیتی تحت عنوان آزمون مجازی حرم شناسی اضافه شده و خادمیاران می توانند جهت فعال شدن کشیک های حرم مطهر پس از مطالعه ی کتاب (در این قطعه از بهشت) بصورت غیرحضوری آزمون بدهند. 


وی با اشاره  به اینکه تنها راه توفیق  خدمت در آستان مقدس رضوی، خدمت در کانون های محله ای است افزود:کانون های  محله ای بر اساس فعالیت های ابتکاری با حال و هوای امام رضایی و برنامه محور بودن کانون، پس از دریافت امتیازات لازم، ظرفیت جذب خادم با عنوان یاوران رضوی  که 6ماه تا یکسال به صورت منظم خدمت انجام داده و فعالیت آن ها ثبت شده را دارند. 


گفتنی است: نمایشگاه گالری دستاورد های  کانون های خدمت رضوی اصفهان به مناسبت دهه فجر  در  دبیرخانه خدمت رضوی اصفهان دایر است و علاقمندان می توانند از این نمایشگاه دیدن کنند.

پایان پیام/126

منبع: شبستان

کلیدواژه: خادمیاران رضوی کانون رتبه اصفهان خدمت رضوی محله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، یکی از برنامه‌های اساسی دولت سیزدهم را برنامه‌ریزی در حوزه اشتغال برشمرد وگفت: دولت سیزدهم با طراحی برنامه جامعی به عنوان «زیست بوم ملی اشتغال» ۱۰ مولفه اساسی بازار کار از جمله آموزش، اطلاع رسانی، تأمین مالی و تسهیلات، صدور مجوز‌ها و تسهیل فرآیند صدور مجوز‌ها را در قالب سامانه رصد اشتغال برنامه‌ریزی کرد.
میثم مداحی با بیان اینکه هر دستگاهی موظف به ارائه خدمات در راستای فراهم کردن زمینه اشتغال است، افزود: بیش از ۱۲۰ هزار خدمت به همت دستگاه‌های اجرایی استان در سال گذشته اجرا و ۶۹ هزار فرصت شغلی هم فراهم شده است.
وی طراحی سامانه جستجوی شغل را یکی دیگر از خدمات دولت سیزدهم دانست و گفت: همرسانی کارجو و کارفرما یکی از مشکلات اصلی در زمینه اشتغال بود، و با راه اندازی سامانه جستجو این مشکل برطرف شد.
وی با بیان اینکه ۲۸ هزار فرصت شغلی از طریق سامانه جستجوی شغل در استان اصفهان ثبت شده است، افزود: ۱۶ هزار مورد از این فرصت‌های شغلی در سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.
وی ادامه داد: ۱۲ هزار کارجو که بدنبال شغلی مناسبی بودند در این سامانه ثبت نام و ۷ هزار نفر از آنها با استفاده از این فرصت مشغول به‌کار شدند.
مداحی همچنین با اشاره به تسهیل صدور مجوز مشاغل خانگی به عنوان یکی دیگر از خدمات اضافه کرد: بیش از چهار هزار و ۵۰۰ مجوز در این حوزه در ۵۲۶ رشته سال گذشته صادر شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: اعتبار اشتغال مجموعه مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۲ چهار برابر سال‌های گذشته بود و برای هزار و ۵۰۰ نفر در حوزه مشاغل خانگی در استان اصفهان شغل فراهم شد.
وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری سال گذشته در استان اصفهان به کمترین میزان خود در سال‌های اخیر رسیده است، ادامه داد: اقدامات زیست بوم ملی و رصد اشتغال و همچنین تسهیلات تبصره‌های مختلف ۱۶، ۱۸ و روستایی و عشایری به کاهش نرخ بیکاری منجر شده است.
یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در استان اصفهان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • تجلیل از ۵۰ شاعر و شاعره محله دستگرد در «گنج‌های پنهان»
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • اجرای ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت در گیلان
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد