Web Analytics Made Easy - Statcounter

صالحی ضمن تشریح وظایف مسئولین کانون‌ها و ارکان دفتر کانون خدمت رضوی شهرستان، گفت: ثبت گزارش در سامانه خادمیاری آستان قدس رضوی مورد توجه مسئولین کانون های محلی و موضوعی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سهیل صالحی» امروز(14فروردین) در گردهمایی مسئولین  کانون های عمومی و تخصصی شهرستان بهشهر که در مسجد آقا این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه 934نفر از محبین اهل بیت(ع) از شهرستان بهشهر به عنوان خادمیار افتخاری حضرت رضا(ع) در سامانه خادمیاری آستان قدس رضوی نام نویسی کردند، اظهار کرد: 642نفر از این تعداد مجاز به انتخاب کشیک حرم مطهر رضوی در این سامانه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارشناس مسئول معاونت خادمیاری دفتر کانون های خدمت رضوی استان مازندران ضمن تشریح فعالیت در حوزه خادمیاری، افزود: کانون های خدمت رضوی دو نوع کانون هستند که شامل کانون های محلی یا عمومی و کانون های تخصصی می شوند .

 

 

وی ادامه داد: ماموریت کانون های محلی را شامل: ارائه خدمات در سطح محله خود، مانند تهیه و توزیع بسته ارزاق، بازسازی خانه محرومین، سرکشی از خانواده های محروم، دیدار با خانواده شهدا و... اعلام کرد.

 

 

صالحی با بیان اینکه خادمیاران رضوی در کانون های تخصصی نیز ضمن الگوسازی کارهای تبلیغی- فرهنگی به کانون های محله ای کمک های تخصصی ارائه می کنند، افزود: خدمات الگویی خادمیاران رضوی را باید در جشنواره های خدمت رضوی معرفی کرد تا برای سایر خادمیاران ارائه شود.

 

 

وی با تاکید براینکه فعالیت در حوزه خدمت به زائران امام رضا(ع) برای رسیدن به مقام و جایگاه نیست، خاطرنشان شد:  خادمیاران رضوی با فعالیت در حوزه محرومیت زدایی تلاش می کنند معارف رضوی در جامعه ترویج و تبیین شود.

 

صالحی با بیان اینکه در حوزه خدمت به محرومین باید با حفظ کرامت انسانی و شأن نیازمندان در مسیر نورانی، معرفتی و توحیدی امام رضا(ع) قدم برداریم، گفت: با دیدگاه‌های اداری نمی‌توان برخی اقدامات را انجام داد اما اگر بازتعریفی از سازمان‌دهی بر اساس روش خدمت به امام رضا(ع) انجام شود بسیاری از اقدامات به گواهی عملکرد خادمیاران در سراسر کشور شدنی است.

 

 

وی بیان کرد: فرهنگ و سیره رضوی، زائر و زیارت و توجه به رویکرد مقام معظم رهبری سه موضوع مهم در خدمت به امام رضا(ع) است و هدف این است که به اهداف حضرت ثامن‌الحجج(ع) خدمت کنیم.

 

 

صالحی ضمن تشریح وظایف مسئولین کانون‌ها و ارکان دفتر کانون خدمت رضوی شهرستان، گفت: خادمیاران رضوی باید با انتخاب عرصه خدمتی در سامانه خادمیاری هفته‌ای 6 ساعت به نیت امام مهربانی‌ها حضرت رضا (ع) به محرومین خدمت کنند و در سامانه خادمیاری ثبت گزارش داشته باشند.

 

 

وی با بیان اینکه خادمیاران که درروند خدمت خود در محل سکونت یا کار ثبت گزارش دارند بعد از تائید از شیفت حرم بهره‌مند‌می شوند، افزود: مدت‌زمان انتخاب هر عرصه خدمتی سه ماه است که خادمیاران حداکثر تا 4 مصداق می‌توانند انتخاب کنند.

 

صالحی همچنین در خصوص کارنامه خدمتی خادمیاران، رزرو خدمت توسط مسئولین کانون‌های محلی و برخی از کانون‌های موضوعی، اهمیت گزارش‌نویسی و چگونگی ثبت گزارش در سامانه، بهره‌مندی از آموزش‌ها و شرکت در آزمون‌های آستان قدس نکاتی را بیان کرد.

 

وی در خصوص نحوه انتخاب کشیک حرم در شرایط کرونایی افزود: امکان انتخاب کشیک خدمت در حرم مطهر رضوی منوط به اعلام وضعیت رنگی استان‌ها و شهرستان‌ها توسط وزرات بهداشت است.

 

کارشناس مسئول معاونت خادمیاری دفتر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران افزود: در صورتی که وضعیت استانی قرمز اعلام شود علاوه بر بسته شدن سامانه رزرو خدمت برای آن استان تمامی انتخاب‌هایی که توسط خادمیاران عزیز آن استان نیز انجام شده باشد لغو و امکان خدمت را نخواهند داشت.

 

صالحی ادامه داد: اگر وضعیت خراسان رضوی و مشهد قرمز اعلام شود امکان رزرو خدمت و انتخاب‌های انجام شده برای تمامی استانها غیرفعال خواهد شد بنابراین توصیه می‌شود که در انتخاب و رزرو کشیک دقت بیشتری صورت بگیرد تا موجب اتلاف وقت و هزینه سفر و اقامت عزیزان نشود.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: ثبت گزارش در سامانه سهیل صالحی سامانه خادمیاری خادمیاران رضوی کرونا سامانه خادمیاری مسئولین کانون ها خادمیاران رضوی کانون های محلی خدمت رضوی دفتر کانون امام رضا ع ثبت گزارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۵۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر آموزش و پرورش بندرانزلی گفت: به مناسبت هفته مشاغل؛ غرفه صنایع دستی و تولیدات محلی به همت دانش‌آموزان در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان در حال برگزاری است.

محمود یوسفی‌فر امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مناسبت هفته مشاغل که در تقویم رسمی کشور هفته اول اردیبهشت ماه نام گذاری شده و با هدف آشنایی دانش آموزان با کسب و کار همچنین کسب تجربه از حضور در بازار، غرفه صنایع دستی در محوطه آموزش شهرستان بندرانزلی امروز افتتاح و برای بازدید عموم به مدت سه روز دایر است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل ۲۶ غرفه است، افزود: این غرفه‌ها شامل موارد مختلفی از محصولات منطقه و استان از جمله حصیربافی، سفال، عروسک بافی، نان محلی و انواع ترشی است که توسط خود دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم به همراهی خانواده‌هایشان تهیه و در معرض دید عموم قرار گرفته است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی گفت: انتخاب شغل مناسب، از ابتدایی ترین و ضروروی‌ترین مسائلی است که همواره با زندگی نوع بشر همراه بوده و قسمت مهمی از حیات او را تشکیل می‌دهد. شخصیت و منزلت اجتماعی و فردی انسان، در گرو کار و فعالیت همیشگی است تا دست نیاز پیش دیگران دراز نکند و بتواند عزت نفس خود را حفظ و استعدادهای خود را شکوفا کند.

وی افزود: نظر به منویات مقام معظم رهبری درخصوص حمایت از تولید داخلی و در راستای سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش کشور مبنی بر مهارت آموزی و آموزش همراه با تولید و بسط رشته‌های مهارت محور، در واقع هدف اصلی از برپایی این آئین هدایت تحصیلی و آشنایی جوانان با مشاغل بومی و محلی است.

 یوسفی‌فر با بیان اینکه در همین راستا علاوه بر آموزش‌های تئوری در مدارس به ویژه در دوره های متوسطه اول و دوم، آموزش‌های عملی کسب و کار نیز برای دانش آموزان جهت کسب آمادگی های اولیه ورود به بازار کار مورد توجه قرار دارد، تصریح کرد: در طول سال در مناسبت‌های مختلف به صورت جدی به این مساله پرداخته می‌شود.

وی تصریح کرد: قطعاً این تجربه می‌تواند علاوه بر ایجاد خاطره خوش برای دانش‌آموزان، به عنوان یک تجربه اولیه از ورود به بازار کار با توجه به مهارت‌هایی که دانش آموزان دارند می‌تواند محسوب شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: استقبال شهروندان از این غرفه‌ها، علاوه بر تشویق دانش آموزان و ایجاد انگیزه برای آن‌ها می‌تواند فرصتی برای بازدید از هنرهای بومی و محلی شهرستان بندر انزلی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • اجرای آیین دو هزار ساله بیل‌گردانی
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • اجرای ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت در گیلان
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های محلی در ارتفاعات سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل